Вероятно има хора, които още от раждането си вървят право към

...
Вероятно има хора, които още от раждането си вървят право към
Коментари Харесай

Честните отговори ще ви помогнат да разберете какво да правите с живота си

Вероятно има хора, които още от раждането си вървят право към това, за което са били предопределени. Но, изключвайки библейските персони, множеството от нас не постоянно сме наясно каква тъкмо цел следваме в живота.

Факт е, че без цел животът наподобява неправилен и празен. Целта дава на индивида възприятието на значителност. Как разбираме и откриваме своята цел, питат редакторите на ABC Fact.

Просто си отговорете почтено на тези въпроси и ще съумеете да хвърлите светлина върху задачите в живота си, дават отговор те.

Въпросите са следните:

1. Какво харесвахте, когато бяхте дете?

Детската игра често е ехтене на бъдещия потенциал. Спомнете си куклите си. Дали сте им шили облекла? Спомнете си вашите коли или камиони. Харесвахте ли да строите и да управлявате гараж? Какви игри обичахте? Биха ли ви харесали и в този момент? Бихте ли могли да ги включите в живота си? Съветвали ли са ви в миналото да забравите фантазиите си и да извършите нещо практично, вместо това? 

Учихте ли тъкмо това, което искахте? Искали ли сте да поемете в друга посока?

Много от нашите гении са скрити в детските ни игри и ползи. Помислете и анализирайте какво богатство се е криело там в миналото, тъй като това може да бъде ключът към вашата цел в живота.

2. Ако не работите, какво ще запълни свободно ви време?

Това би трябвало да бъде добре премислено. 

Представете си, че не е нужно да работите, с цел да се храните и може да не вършиме нищо. Какво ще запълни времето ви тогава? Къде бихте насочили силата си? Къде ще отидете? Какво ще извършите? Бихте ли посетили художествени изложба или музей? Или може би ще извършите нещо с ръцете си?

3. Има ли нещо, което може да ви накара да забравите за света към вас?

Има ли нещо, което в действителност обичате да вършиме? Какво е то? Ако в миналото сте били изцяло погълнати от някоя активност, която ви е обичана, чувствали ли сте се по този начин и на работа?

Когато сме напълно погълнати от нещо, времето за нас стопира, съсредоточени сме и в екстаз. Напълно уверени сме в своите умения и изпълнени с възприятие за вътрешна изясненост. Изцяло сме потопени в сегашния миг и всички притеснения са изчезнали.

Кога за финален път се чувствахте по този начин?

4. Какви съответни проблеми и тематики вълнуват сърцето ви?

Има ли нещо, за което се вълнувате? Какви проблеми ви интересуват? Какви вести следите? За какво говорите с другари и членове на фамилията си? Какво бихте могли да измененията? 

Когато сте буйно отдадени на нещо, работата, която вършите, ще бъде потребна и смислена.

Прочетете целия материал на уеб страницата на Мениджър Нюз.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР